Årskort til Museum Sydøstdanmark | Danmarks Borgcenter

Årskort til Museum Sydøstdanmark

Fra Køge til Møn bugner det med spændende fortællinger og fantastiske historiske sager. Vi har samlet det bedste af det bedste på vores otte museer, og med et årskort til Museum Sydøstdanmark i hånden kan du finde ud af, hvad det egentlig er for et spændende sted du bor - med andre ord er der rigtig god tid til at udforske din egns historie og følge årets gang på museerne. 

Årskortet koster kr 295,- og der er mange oplevelser i vente.

Udover gratis adgang til vores museer er der mange andre rabatter og fordele. Du kan tage en ven med gratis i hele sæson 2019 og få 10% rabat i vores museumsbutikker på souveniers.

  • Køge Museum. Det handler om mennesker og de spor de efterlader. Hvad end de var modige søhelte, bly brude eller en familie i stenalderen har de sat aftryk på vores verden i dag.
  • Vikingeborgen Borgring. Danmarks bedste arkæologer inviterer dig med på deres jagt efter den glemte vikingeborgs hemmeligheder. 
  • Helligåndshuset Næstved. Gå en tur gennem oldtiden, vikingetiden og middelalderen i det smukke Helligåndshus i hjertet af Næstved.
  • Køng Museum. Få historien om hørimperiet, som filantropen Niels Ryberg etablerede i den lille landsby i 1700-tallet.
  • Danmarks Borgcenter. Bliv klogere på borge, konger og magt – og dig selv, ikke mindst. Midt i ruinerne af Danmarks største middelalderborg, kan du udforske middelalderen på vores iPadguide.
  • Møns Museum. Fra middelalderby til hippiesamfund. Det bugner med fantastiske personer og historier på vel nok landets hyggeligste museum. Genåbner 18/6 2016!
  • Museumsgården. Der er så dejligt på landet – men hvordan var livet på bondegården egentlig? Hans Hansens gård fra 1800-tallet er bevaret, så du kan rejse tilbage i tiden og se det med egne øjne.

Årskortet kan købes på Køge Museum, Næstved Museum, Danmarks Borgcenter og Møns Museum. 

Kortet er personligt og du kan blive bedt om at legitimere dig, når du bruger det. Husk derfor at medbringe pas/kørekort, når du vil låne en iPadguide. ​