Med Grupper | Danmarks Borgcenter

Med Grupper

Gruppebesøg på Danmarks Borgcenter

Oplev Danmarks Borgcenter som gruppe.

Om I er på busrejse, familietur eller på virksomhedsudflugt, kan vi tilbyde jer en uforglemmelig og historisk oplevelse på Danmarks Borgcenter.

Vi tilbyder oplevelser på egen hånd eller guidede rundvisninger for mindre og større grupper, såvel som spisning på Restaurant Atterdag.

Vores inspirerende guider vil give jer en medrivende rundvisning på borgterrænet og/eller i den aktuelle underjordiske udstilling. Rundvisningen vil også lede jer i toppen af Gåsetårnet, hvor I vil have mulighed for at nyde den smukke udsigt over vandet og spejde hele vejen til Møn.


Priser for grupper

Oplevelse

Pris per person

Betingelser

Hverdage

Aften/weekend

Adgang til udstillinger

 110 kr. 

 110 kr. 

Min. 15 pers.

Rundvisning på borgterrænnet

 95,00 kr. 

 95 kr. 

Min. 15 pers.

Rundvisning på borgterrænet + entré til udstillinger og Gåsetårn 

 205,00 kr. 

 220 kr. 

Min. 15 pers.


Hele gruppen kan være med.
 

Danmarks Borgcenter har stort fokus på tilgængelighed. Kørestolsbrugere kan frit bevæge sig rundt i udstillingshuset, butikken og caféen. Udstillingshusets to etager er forbundet med en lift. 

På borgruinen er der anlagt grusstier, der gør det let at komme rundt på den fredede borgruin. Vi arbejder løbende på at forbedre tilgængeligheden på hele borgruinen.
For kørestolsbrugere og dårligt gående kan det være vanskeligt at komme op på borgruinen fra Havnevej; vi anbefaler derfor, at man bruger indgangen til borgcentret ved Slotstorvet.
Vi har desværre ikke haft mulighed for at installere lift i Gåsetårnet.

Der er handicapparkeringspladser på Færgegårdsvej tæt ved Slotstorvet. 

Handicaptoilet

Der er handicaptoilet på Danmarks Borgcenter.
Der er offentlig adgang til toiletterne på Danmarks Borgcenter.
Toilettet findes bag ved billetsalget ved indgangen.

For synshæmmede

Nøglen til udstillingen er borgcentrets iPad guide, som alle besøgende får i hånden, når de køber billet. Guidens skærm viser forklarende animationer og film, som vælges ud for hver genstand, og her læses alle tekster op. Da filmene startes op ved at bruge en specifik kode ud for hver genstand, anbefaler vi, at man tager en ledsager med, som kan starte historierne op. 

I udstillingen er belysningen dæmpet af hensyn til bevaringen af genstandene. Det anbefales derfor at have en ledsager eller førerstok med rundt i udstillingen.

Førerhunde er velkomne i udstillingen. Hunden skal være under fuld kontrol af brugeren, så hunden ikke på eget initiativ forsøger at tilnærme sig de øvrige gæster eller udviser voldsom adfærd.

For hørehæmmede

Nøglen til udstillingen er borgcenterets iPad guide, som alle besøgende får i hånden, når de køber billet. Guidens skærm viser forklarende animationer og film, som vælges ud for hver genstand. Hvis man vælger den tyske eller engelske version, er filmene tekstede, hvilket giver mulighed for at følge med i teksten.

Ledsageordning

Handicappede med et ledsager kort fra Danske Handicaporganisationer, kan få en ledsager gratis ind. Kortet skal fremvises ved indgangen.