Børn på borgen i efterårsferien | Danmarks Borgcenter

Børn på borgen i efterårsferien

Sted: 
Danmarks Borgcenter
Dato: 
Mandag, 17 oktober, 2016 - 11:00 til Fredag, 21 oktober, 2016 - 15:00

Ægte voldgravshygge på Danmarks Borgcenter i fra mandag til fredag i efterårsferien.

Det bliver en uge spækket med kreative udendørsaktiviteter, bålhygge ved voldgraven, naturoplevelser, sjove udfordringer på middelalderlegepladsen og masser af leg. Og så skal vi indvie vores nye blide og lave de vildeste kast hen over borgterrænet!

      

Besøg Ridder Johns middelalderværksted ved voldgravens bred, hvor man kan snedkerere sig en lille, fin sejlbåd eller en fiskestang, og straks afprøve det hele i voldgraven – for der er god vind og masser af fisk at fange. Ved buldrende bålfade langs vandet kan der bages snobrød og pandekager – eller man kan bare sætte sig ved ilden og få varmen.

I Børnenes Borgcenter er der masser af aktiviteter for store og små - rul lys, slå mønter, lav perlekæder, prøv en rustning, spil spil, løs gåder, sving et sværd, gå på stylter og meget, meget mere.

Og kan man nå det, skal man også lige en tur op i toppen af Gåsetårnet eller måske spille en gang Ghost Hunt på Ipadguiden.

Uanset vejret bliver det bliver det masser af efterårshygge og gode oplevelser for hele familien. Der kan købes varm kakao og kaffe, lidt sødt og lidt sundt i salgsboden, og Restaurant Borgen byder på lækker frokost til børnevenlige priser.

Alle kan være med - tag varmt tøj på, inviter hele familien med og afsæt bare det meste af dagen – for der bliver nok at lave…

En feriebillet til børn koster 100 kr og inkluderer (næsten) alt: bygge træbåd og en fiskestang, bage snobrød eller pandekage, låne en Ipadguide, Gåsetårnet, opgavehefte, sæsonkort til Danmarks Borgcenter for 2017 og meget mere.

Er ikke inkluderet i feriebilletten: Aktiviteter i Børnenes Borgcenter (slå mønt, rulle lys etc.). Det koster en tillægsbillet på 40 kr for to valgfrie aktiviteter.

Åbningstider i efterårsferien:
Danmarks Borgcenter: alle dage 10 – 16
Voldgravshygge og Børnenes Borgcenter: mandag til fredag 11 – 15

Øvrige billetpriser http://www.danmarksborgcenter.dk/da/besog-os

Parkering og Find vej