Efterårsferie på Borgen | Danmarks Borgcenter

Efterårsferie på Borgen

Sted: 
Danmarks Borgcenter - Udstillingerne
Dato: 
Mandag, 15 oktober, 2018 - 10:30 til Fredag, 19 oktober, 2018 - 15:30

Kom til Vordingborg og oplev en forrygende efterårsferie blandt ruinerne af Valdemarernes kæmpestore kongeborg. Der er oplevelser for store og små, og det bliver en fantastisk uge med masser af spændende aktiviteter, sjove udfordringer og underholdning i særklasse.

Oplev et forrygende falkonershow og se verdens største ørn helt tæt på. Eller få borgens spændende historie på en guidet rundvisning, og hør om middelalderens konger, magtkampe og gode vandrehistorier.

Aktiviteter for de frygtløse

- Kæmp mod vilde Ridder Daniel, der forstår at svinge et sværd mod fjenden, men er nådig mod vennen – så frygt ikke for dit liv!

- Oplev modige Ridder John, der med en lille blide, godt øjemål og sikker hånd skal vælte en vældig borgmur med ét kast – og du skal være med til at bygge borgmuren!

- Ghosthunt er ikke for sarte sjæle, men hjælp os med jagte de uhyggelige væsner, der gemmer sig på borgterrænet. Virtuelt spil på Ipadguiden.

- Hvordan foregik et slag i middelalderen? Kravl op i toppen af Gåsetårnet og oplev filmen Borgen under Belejring – det er vildt, det er storslået og som at være der selv!

Aktiviteter for de mindre frygtløse

- Ved buldrende bålfade kan du bage snobrød og pandekager – eller bare sætte dig ved ilden og få varmen.

- Besøg ridder John i hans hyggelige træværksted og lav dit eget træsværd eller sejlbåd.

- I Børnenes Borgcenter er der masser af aktiviteter for store og små - rul lys, slå mønter, lav perlekæder, prøv en rustning, spil spil, løs gåder, sving et sværd, gå på stylter og meget, meget mere.

Alle kan være med - tag varmt tøj på, inviter hele familien med og afsæt bare det meste af dagen – for der bliver nok at lave. Uanset vejret bliver det bliver det masser af efterårshygge og gode oplevelser.

Café Borgen byder på varm chokolade, god kaffe, lune Panini, lækre pølsehorn og meget andet.

Program for opvisninger, rundvisninger etc. kommer senere.

Feriebilletter børn

En feriebillet til børn koster 100 kr og inkluderer (næsten) alt: lave sejlskib og sværd, bage et snobrød eller en pandekage, retten til at kæmpe mod Ridder Daniel, låne en Ipadguide, adgang til udstillinger, Gåsetårnet samt et sæsonkort, der giver gratis adgang til Danmarks Borgcenter i hele 2019

Er ikke inkluderet i feriebilletten: Aktiviteter i Børnenes Borgcenter (slå mønt, rulle lys etc.). Det koster en tillægsbillet på 20 kr pr. aktivitet.

Øvrige billetpriser

Åbningstid for aktiviteter i Børnenes Borgcenter, snobrød/pandekager samt træværksted: mandag til fredag 11.00 – 15.30

Åbningstid udstillinger og Gåsetårn: 10 - 16

Øverste foto Erik Schou, Falkonertjenesten

Entré: 
Voksne 125 kr / børn 75 kr / feriebillet børn inkl. aktiviteter 100 kr