Knæk Cancer - Tænd et Lys | Danmarks Borgcenter

Knæk Cancer - Tænd et Lys

Sted: 
Danmarks Borgcenter
Dato: 
Lørdag, 26 oktober, 2019 - 14:00 til 22:30

Foto: PR
 

TV 2 og Kræftens Bekæmpelse sætter i uge 43 fokus på kræftsagen med Knæk Cancer.

Et samarbejde mellem Knæk Cancer, Stafet For Livet Vordingborg, Vordingborg Kommune og Kræftens Bekæmpelses Lokalforening har skabt grundlag for, at Tænd et Lys-ceremonien under årets Knæk Cancer indsamlingsshow på TV 2 i år bliver afholdt i Vordingborg.

Tænd et Lys er en smuk lysceremoni til støtte for dem, der er ramt af kræft og til minde om dem, vi savner. Lyset symboliserer et håb om, at kræft en dag kan bekæmpes, og viser samtidig, at dem vi har mistet, ikke er glemt.

Lørdag den 26. oktober afsluttes Knæk Cancer-ugen med det store årlige indsamlingsshow på TV 2. Vanen tro afholdes der et sted i landet en lysceremoni, som vises i TV-showet.

Efter en lang udvælgelsesproces er det lykkedes frivillige kræfter i Vordingborg at få Tænd et Lys til byen i forbindelse med dette års Knæk Cancer. Vordingborg Kommune støtter dette tiltag og har gjort det muligt at skabe et stort lokalt arrangement på Danmarks Borgcenter, som ramme for Knæk Cancer - Tænd et Lys, med scene og et flot gratis program for dagen.

Allerede fra om eftermiddagen vil der være salg af lysposer, hvor man kan skrive en personlig hilsen. Poserne stilles op i Knæk Cancer-blomsten til den smukke lysceremoni klokken fra kl. 21.30.

Der vil være en række lokale kunstnere, der optræder på scenen i løbet af dagen. Hovednavnet på scenen bliver musikeren NOAH, der optræder med en akustisk koncert kl. 21.00 og frem mod selve lys ceremonien.

Entré: 
Gratis