Bliv sponsor | Danmarks Borgcenter

Bliv sponsor

Sponsorater:

Valdemar den Store.
1.000,- i årligt sponsorat

Valdemar den Store er en af Danmarkshistoriens vigtigste konger. Han samlede Danmark efter 25 års borgerkrig og byggede borge mange steder i landet. Han brugte Vordingborg som base for sine korstog mod venderne i Nordtyskland, og han døde på borgen. Meeeen han fik desværre kun bygget en lille træborg i Vordingborg.

Valdemar den Store sponsoratet giver:

- et årskort
- to fribilletter

Valdemar Sejr.
5.000,- i årligt sponsorat

Valdemar Sejr var også en slagfærdig gut. Han erobrede Estland og fik i samme omgang Dannebro med hjem fra slagmarken. Valdemar Sejr kunne dog andet end at slås, og det var ham, der sørgede for, at Jydske Lov blev underskrevet på borgen i Vordingborg. Valdemar Sejr døde på Vordingborg få uger efter underskrivelsen af Jydske Lov.

Valdemar Sejr sponsoratet giver:

- to årskort
- fem fribilletter
- en gratis rundvisning

Valdemar Atterdag.
10.000,- i årligt sponsorat

Valdemar Atterdag er Vordingborg store helt. Han startede et sandt byggeboom i byen, da han i 1300-tallet ombyggede den gamle borg til Danmarks største kongeborg, og satte kronen (eller rettere gåsen) på værket med opførelsen af Gåsetårnet. Valdemar Atterdag blev begravet på borgen, men han fik kun lov til at ligge her i to år,  før han blev flyttet til Klosterkirken i Sorø.

Valdemar sponsoratet giver:

- tre årskort
- 15 fribilletter
- to gratis rundvisninger

Margrete 1.
Min. 10.000,-

Man hører altid mest om kongerne, men sandheden er, at de fleste var nogle uduelige skvat, der drak for meget og brugte alle pengene på krig. Nej, hvis man vil op i superligaen af danske regenter, så skal man have fat i Margrete 1. Hun var datter af Valdemar Atterdag, og hun var den perfekte kombination af hårdtslående militærstrateg og snu politiker. Hun fik udmanøvreret alle sine modstandere og blev regent over både Danmark, Norge og Sverige. Desuden, så legede hun som barn på borgen i Vordingborg. 

Fordelsprogrammet for Margrete 1. Sponsoratet aftales individuelt.

Udover fordele i sponsoraterne, så vil vi mindst en gang årligt invitere Jer til et arrangement på Danmarks Borgcenter. Her vil vi holde jer opdateret om vores nyeste initiativer, og få en dialog med Jer om samarbejdet med Borgcenteret.