Oplevelsen

   

Der er masser at opleve for hele familien på Danmarks Borgcenter i år. I udstillingen Vikingernes Metropol viser vi de vildeste fund fra vikingetiden. Og du kan gå på opdagelse i Middelalderborgen; Kong Valdemars store kongeborg og i Gåsetårnet.

Danmarks Borgcenter er et digitalt oplevelsescenter. Du kan skræddersy din oplevelse af Vikingernes Metropol og middelalderens borge, konger og magt via den iPadguide du får udleveret, når du køber din billet.


Vores udstilling om vikingerne er ikke en komplet kronologisk gennemgang af Vikingetiden. Vi har i samarbejde med vikingemuseet i Hedeby udvalgt 2.000 af de allerfineste genstande fra Vikingetiden, som du kan opleve i et helt nyt udstillingsunivers.


Der er masser af oplevelser til børn på Danmarks Borgcenter. iPadguiden har et specielt børnespor, Børnenes Borgcenter bugner af sjove lege og aktiviteter, og så er en børnebillet gyldig resten af året.


Vordingborg er bedst kendt for Gåsetårnet, nordens bedst bevarede middelaldertårn. Indgang til tårnet er inkluderet i billetprisen, og i tårnet kan du opleve borgen under belejring og se Vordingborg slot, som det så ud i 1360’erne.


Vores rundvisninger er enormt populære og med god grund: De er spækket med gode historier og sagn og bag hver rundvisning står altid en formidler, der ved hvad han eller hun snakker om. Ikke to rundvisninger er ens, fordi formidleren tilpasser den til gruppens sammensætning.


Danmarks Borgcenter ligger på ruinen af en af middelalderens største kongeborge, Vordingborg. I et helt nybygget, underjordisk udstillingshus spækket med moderne teknologi, kunstneriske installationer og med specialkomponeret musik, venter der dig en stemningsmættet oplevelse.Vores frontpersonale er et af branchens mest roste. De tager altid godt imod dig, sætter dig grundigt ind i tingene og står klar med råd og vejledning.

Har du spørgsmål forud for dit besøg må du endelig tage fat i os , enten via kontaktformularen, eller ved at sende os en besked på facebook.