Foredrag og rundvisninger | Danmarks Borgcenter

Foredrag og rundvisninger

Rundvisning Vordingborg borgruin og gåsetårnLidt om konger, lidt om borge og meget interessant. Vores rundvisninger er populære af en grund.

Hvis du har købt billet til Danmarks Borgcenter har du gratis adgang til vores rundvisninger. Vores rundvisere ved hvad de taler om, og elsker at dele ud af deres viden. Derfor får du altid spændende beretninger om borgens bygninger, de arkæologiske undersøgelser og om andre gode øjeblikke og historier fra borgens lange historie.

Rundviserne har meget forskellige forudsætninger, og derfor er ikke to rundvisninger ens. De tilpasser desuden indholdet til dagens publikum, så alle får noget ud af det.

I højsæsonen fra 1. juli til 1. september er der daglige rundvisninger på borgruinen kl. 13:00.

Mødested ved billetsalget.

Særlige rundvisninger og andre arrangementer

Vi arrangerer særlige foredrag og omvisninger i løbet af året. Det kan handle om vikinger, lægeurter eller byens historie. Fælles for dem er, at du vil møde engagerede og fortælleivrige talere. Vi melder vores særarrangementer ud her på hjemmesiden og på vores facebookside.
Nogle er inkluderet i prisen, nogle er gratis og andre kræver særlig billet, fordi de ligger udenfor åbningstid og ofte inkluderer en lækker servering i Restaurant Borgen.

Vil du have en rundvisning særligt tilpasset dine ønsker, er du velkommen til at kontakte os for pris og indhold.

Står du med et arrangement, som lige skal have lidt ekstra, kan Danmarks Borgcenter også bruges i andre sammenhænge f.eks. aftenåbent, polterabend, firmaudflugt eller børnefødselsdag.

Kontakt vores borgfrue Claire Johansen for nærmere aftale - mail: cj@museerne.dk