Tag til Tallinn for en aften | Danmarks Borgcenter

Tag til Tallinn for en aften

Sted: 
Danmarks Borgcenter
Dato: 
Torsdag, 25 april, 2019 - 19:00 til 21:00

I år er det 800 år siden, at Dannebrog efter sigende faldt ned fra himlen ved Tallinn, og den dag i dag har Danmark og Estland stadig en stærk forbindelse. Som optakt til den store Dannebrogsfejring 15. juni inviterer Danmarks Borgcenter til en aften i Estlands tegn. Her kan du blive klogere på landets kultur og historie, det moderne Estland og myten om Dannebrog. 

Vi har inviteret den estiske ambassadør Märt Volmer, Estland-eksperten Filip Dalthur Rasmussen og vores egen faglige leder, Nanna Holm. Den musikalske underholdning står det 16 mand store Kose Kammerkoor for, og vi serverer søde og salte snacks samt estisk cider og en helt særlig kaffelikør. Med andre ord: Det bliver en aften, hvor vi vækker alle dine sanser til live samtidig med, at du bliver klogere på Vordingborgs internationale forbindelse.

Mød foredragsholderne:

Märt Volmer
Eslands ambassadør i Danmark siden 2015. Har tidligere fungeret som rådgiver i udenrigsaffærer for den estiske statsminister og været ambassadør både i Tyrkiet og Republikken Aserbajdsjan. 

Filip Dalthur Rasmussen
Har boet og arbejdet i flere år i Estland og er derfor ekspert i estisk kultur. Gør et stort arbejde for at udbrede kendskabet om Estland i Danmark.

Nanna Holm
Middelalderarkæolog, borgforsker, museumsinspektør og faglig leder på Museum Sydøstdanmark. Tillige Dannebrogs-ekspert og ekspert i Vordingborgs historie.

Bemærk: en del af foredraget foregår på engelsk.

Hvor:

Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg

Hvornår: 

25. april, kl. 19-21

Køb billet til arrangementet lige her.

Entré: 
125 kr.