Trump, Kim Jong-un og atomvåbenkapløbet - direkte fra historien | Danmarks Borgcenter

Trump, Kim Jong-un og atomvåbenkapløbet - direkte fra historien

Sted: 
Danmarks Borgcenter
Dato: 
Onsdag, 20 juni, 2018 - 14:00 til 15:00

DBC:PERSPEKTIV PÅ VERDEN på 60 min.

Med afdelingsleder Thomas Tram Pedersen tager vi kvælertag på verdens begivenheder og giver dem perspektiv med historien som troværdig kilde.

Trump, Kim Jong-un og atomvåbenkapløbet direkte fra historien

Donald Trump og Kim Jong-un har netop underskrevet et historisk dokument i Singapore. Nordkorea vil nedruste. Banen er kridtet op til en ny verdensorden. Men hvad er det egentlig, de snakker om? Og har det overhovedet relevans for os i Danmark? Kom og få indblik i 75 års atomvåbenkapløb på 60 minutter.

Forhandlingerne mellem Nordkorea og USA kan bedst ses i et historisk perspektiv. Det startede i 1945, da USA sprængte de første atombomber og satte en helt ny dagsorden for, hvem der kan true hvem.

RETHINK WAR er en aktuel udstilling på DBC, som vi vil bruge til at sætte historien i spil, når vi skal forstå verden. For hvad er det egentlig det drejer sig om med de atomvåben? Hvordan kan Nordkorea med deres begrænsede arsenal af atomvåben udfordre supermagten USA? Og hvor kommer Danmark ind i billedet?

Kom og få en god forklaring, når Danmarks Borgcenter inviterer til DBCERSPEKTIV PÅ VERDEN.

PRIS
45 kr inkl. en kop kaffe

FAKTA
DBC:PERSPEKTIV PÅ VERDEN er en ny serie af korte, aktuelle foredrag på Danmarks Borgcenter, hvor man i løbet af en halv time kan få overblik, forklaring og et historisk perspektiv på helt aktuelle begivenheder i resten af verden som påvirker os i Vordingborg. Få også svar på spørgsmål og vend synspunkter over en kop kaffe. Det hele tager kun én time.

Køb din billet her.

Entré: 
45 kr inkl. en kop god kaffe