Stadeplads på VIKINGEDAGE | Danmarks Borgcenter

Stadeplads på VIKINGEDAGE

Det handler rigtig meget om vikinger på Danmarks Borgcenter I 2017. I april åbnede særudstillingen "Vikingernes Metropol" med 2000 flotte genstande fra Hedeby, og d.12. og 13. august inviterer vi på forrygende VIKINGEDAGE på borgterrænet i Vordingborg.

På hele det store borgområde vil det i to dage summe af vikinger, vikingeliv, våben- og kampopvisninger, handel og håndværk, detektorarkæologi, vikingeborgen Borgring, vikingeaktiviteter for børn og voksne og meget, meget mere.

Vi åbner nu op for at ansøge om en stadeplads i den lange, travle og livlige handelsgade, der fører lige op til vikingelejren Hedeby. I handelsgaden kan mange gode handler laves og (næsten) alt kan købes og sælges –  håndværk, hjemmefarvede garner, pileflet, smykker, læder og meget andet, der kan relatere til vikingetiden. Der er gratis adgang for gæster til handelsgaden, så der kan forventes mange besøgende.

Der er plads til ca. 30 – 35 telte/boder og det er først til mølle. Når vi har modtaget din ansøgning vil du i løbet af få dage få at vide om du har fået tildelt en stadeplads. 

Man binder sig for begge dage og skal holde åbent i hele VIKINGEDAGE´s åbningstid.

Det koster 200 kr for en stadeplads. Prisen er for begge dage og inkl. kaffe/kage begge dage. Der er nattevagt på området.

Det vil være muligt at bestille en samlet forplejningspakke til lørdag og søndag (morgenmad og fokost begge dage samt god aftensmad lørdag) til ialt 80 kr pr. person. 

Vikingedage holder åbent lørdag 10 – 18 og søndag  10 – 16.

Lørdag aften åbner vi ektraordinært udstillingshuset og inviterer indenfor til særudstillingen Vikingernes Metropol.

Man kan ankomme til pladsen allerede fredag mellem 15.00 - 20.00. Fredag aften er der også (gratis) Open Air sommerbio på Slotstorvet, som ligger i umiddelbar forlængelse af borgterrænet.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at skrive til arrangementsansvarlig Claire Johansen på cj@museerne.dk eller ringe på 21567386 hverdage mellem 8 - 16.

Bestil ansøgningsblanket til stadeplads hos cj@museerne.dk