Historier om Sydøstdanmark - Fy fy skamme! | Danmarks Borgcenter

Historier om Sydøstdanmark - Fy fy skamme!

Sted: 
Vordingborg
Dato: 
Søndag, 1 oktober, 2017 - 14:00

Kom med museumsinspektør Berit Christensen på byvandring og hør om enevældens Vordingborg. Vi går den gamle by rundt og ser nærmere på nogle af de huse, som også stod her dengang. Undervejs snakker vi lidt om byens indbyggere og især om de ”slemme Vordingborg-drenge”, som var i konflikt med den enevældige stat, og som rigtig skulle skamme sig!

Vi slutter af med kaffe og kage i den hyggelige Café Borgen, hvor Berit Christensen runder af og svarer på spørgsmål.

Søndag d. 1. oktober kl. 14.00 – 15.30

Mødested er foran billetsalget på Danmarks Borgcenter.

Pris for byvandring samt kaffe og kage er 100 kr / 85 kr for medlemmer af Museumsforeningen Sydsjælland og Møn. Billetter kan købes online eller på Danmarks Borgcenter og Møns Museum

Arrangementet er blevet til i et samarbejde med Museumsforeningen Sydsjælland og Møn.

2017 er udråbt som Historiens År, og i løbet af efteråret ruller 2. del af  DR´s store satsning, Historien om Danmark, over tv-skærmene i den bedste sendetid lørdag aften kl. 20.00. Over hele landet vil fortiden bliver markeret og fejret med nye udstillinger, skæve tiltag, diskussion og debat. På Museum Sydøstdanmark synes vi, at historien skal opleves der, hvor den skete! Tag derfor med os på besøg i fortiden: til gravhøje og offermoser, i arkiverne og på magasin, på byvandring og omvisninger i vores udstillinger samt meget meget mere. Vi fortæller de nære og lokale Historier om Danmark ved en perlerække af arrangementer, som tematisk passer til tv-serien.
Find alle de øvrige arrangementer på www.museerne.dk/historieromsydoestdanmark

Entré: 
100 kr