Middelalderborgen | Danmarks Borgcenter

Middelalderborgen

Dyk digitalt ned i middelalderens konger og magt i Kong Valdemars imponerende borg på Danmarks Borgcenter, der engang tronede over landskabet i Vordingborg. Her kan du læse mere om oplevelsen, der venter på dig.

Danmarks Borgcenter er et digitalt oplevelsescenter. Du kan skræddersy din oplevelse af middelalderens borge, via den iPadguide du får udleveret, når du ankommer til Danmarks Borgcenter.


Vordingborg er bedst kendt for Gåsetårnet, nordens bedst bevarede middelaldertårn. Indgang til tårnet er inkluderet i billetprisen, og i tårnet kan du opleve borgen under belejring og se Vordingborg slot, som det så ud i 1360’erne.


Vores rundvisninger er enormt populære og med god grund: De er spækket med gode historier og sagn og bag hver rundvisning står altid en formidler, der ved hvad han eller hun snakker om. Ikke to rundvisninger er ens, fordi formidleren tilpasser den til gruppens sammensætning.


Danmarks Borgcenter ligger på ruinen af en af middelalderens største kongeborge, Vordingborg. I et helt nybygget, underjordisk udstillingshus spækket med moderne teknologi, kunstneriske installationer og med specialkomponeret musik, venter der dig en stemningsmættet oplevelse.


Vores frontpersonale er et af branchens mest roste. De tager altid godt imod dig, sætter dig grundigt ind i tingene og står klar med råd og vejledning.

Har du spørgsmål forud for dit besøg må du endelig tage fat i os , enten via kontaktformularen, eller ved at sende os en besked på facebook.